Nyårsafton

Jeij idag e de nyårsafton ! Jag ska inte fira så speciellt Minttu kommer hit och vi kommer väll göra nånting har int lust att stå ute och frysa...Vaknade 12 idag så jag har sovit 12 timmar inatt :D man måst ju orkar vara vaken inatt ! Ska städa de har blivit lite stökigt Minttu kommer ju hit ikväll och övernatt <3 Sen ska jag och hyra film & snabbt via matbutiken.
Nu ska jag börja städa för sen ska jag till stan ! pusshej <3





                          hoppas ni har har en bra kväll<3





//Maikku


Tisdag

Sitter här med Tinja, hon målar nåt :) Idag har jag varit till säästis me Tinja köpte en glödlampa (A), en aladdin choco och en bullpåse :) . Min syster och hennes pojkvän var här dom filmade när jag och Tinja sjöng på julfesten så nu har ja de på datan :S:S:S:S.Har inget annat att skriva så hejs svejs ! =)


//Maikku

Fotbad

Hade JÄTTE roligt med Minttu idag.Först gick vi på stan och sen for vi hem till henne.Där vi drack te och hon läst Mord i julklapp till mig :) Sen lagade hon fotbad åt mig TACK GULLE<3.Måst hitta på något åt henne när hon kommer till mig över nyåret ;) HAr fått motion idag, först gick jag till stan och sen gick jag hem från Minttu så jag är på bra humör :)
Men nu ska jag planera till nyåret ! <3


Måndag

Vaknade just ...eller för 20 minuter sen...Har haft underbara drömmar (A) <33
Ska försökastiga upp ur sängen och äta sen måst jag laga mig, ska till stan med Minttu vid ett tiden.
Vi ska bara kolla i butiker...Igår bestämde jag och min syster att jag åker till henne i Hesa 16-18.01-09.
Men nu måst jag hitta på nåt att lägga på mig !



//Maikku

2008

hej, jag här igen. Har väll inte hänt något idag.Suttit inne så att jag inte ska bli ännu mer förkyld, men det börjar bli bättre..
Dessutom har jag städat klart... Började städningen 22 December och blev färdig idag.. En annan sak jag har börjat fundera över idag är nyårslöften.. Några löften har jag klara. Jag har bestämt att inte gå på café så ofta eftersom det far ganska mycket pengar på det i längden, att börja spara pengar ( nu ska jag faktist försöka! ) .Sen ska jag inte äta så mycket onyttigt på veckorna ( jag är proffs på att äta choco ) men på v-sluten är det tillåtet ;) . Och till sist att fa ut och länka två gånger i veckan =D . och i år ska jag faktist hålla löftena. Nu när jag tänker vad som har hänt år 2008 så kommer jag inte riktig fram till något.. Joo, det som jag har lärt mig är att mina vänner betyder jätte mycket, mer en vad jag har trott.De kanske inte själv vet hur mycket de betyder för mig.När jag har haft det svårt har dom alltid varit där.Höjdpunkten på året var den 8 mars då jag Ida och Tinja åkte till Serena och firade Tinjas födelsedag då först förstod jag hur roligt man kan ha med sina vänner. I april då vi åkte till Turkiet var också en upplevelse som jag aldrig kommer glömma bästa resan i mitt liv,hittills. Värsta med året kommer jag inte på, det här året har varit ett riktigt glädjeår och jag hoppas att nästa år kommer bli lika bra.Nu när vi kommer in i 2009 så ska jag ta en nystart med bloggen och försöka skriva lite mer intrssant.Nu har jag inget mer att säga så hoppas ni har haft ett bra år ! Om inte så hoppas ni får ett bättre år 2009.


Kram Maikku<3

So sick =/

AAAJ har ont i halsen och det piper i örona... Nej jag vill inte bli sjuk !
Sov till klockan 12 idag.. så mår iallafall lite bättre nu.Men kommer nog bara sitta inne idag..trist
JAO, å sen ska jag beställa ett skin ti min ipod =) .
Har inget mer vettigt att säga. Har någon tips på bra musik ? ingen skillnad hudan ...


Kram<3

Lördag

Idag har jag gjort det här.

-Vaknat klockan 9 (!)
-Gått på stan.

-ätit på kotipizza med Tinja.
-Sett på Step up 2 the streets med Tinja.

Och nu ska jag fortsätta med att städa, undrar hur länge det tar tills jag är färdig det har ju redan hålt på i en vecka ....
Men nu kan jag inte städa för aaaaaaaaj mitt ben domnar, hela benet...Så kommer säkert sitta framflr datan en stund till.


//Maikku


Laat

Jag är lat. Orkar inte mera sitta på stole, så därför har ja laptopen i sängen.... Och så har jag tråkigt.. jättee
Vill göra någonting roligt men jag vet inte vad...dessutom har jag städat lite, orkar aldrig städa allt på en gång..
JAA.. nu vet jag vad jag ska göra ! Skriva en lista med alla mina nyårslöften ! Japp sou Hejdå !<3


//Maikku


Julannandag

Jag är slö, vakna klockan 13.00....Undrar nog när jag somnar ikväll..

Iallafall, igår var jag med Tinja, vi va nog mest på datan och så åt vi mycket popcorn (A) sen såg vi också slutet av camp rock.
Hon följde hem mig halva vägen (Jag cyklade) vi hörde på när Kappe sjöng singstar via telefonen.....:p Det var jättekallt 4- grader ... Sen blev det ''lite'' data igen..Såg med mamma på Pirates of Caribien 2 till 1.10.
Har också tänkt på att sluta fotbollen^^ för de e så mycket och så e de ganska dyrt har tänkt börja dansa istället i Hurja Piruetti MTV dance.Men då börjar jag dansa först på hösten ! Nu är ju fotbollen helt kul men det är så mycket man ska göra.Dela ut tidningar, plocka frukter, sälja biljetter o.s.v. Dessutom har jag börja intresera mig för dance.
Men nu tillbaka till msn ! Heipps !


//Maikku

Juldagen

Hej Hopp !

Idag är jag glad =) Efter alla julklappar jag fått verkligen nöjd ! Beställde just en ipod, mamma visste inte hudan jag ville ha så jag fick beställa så hon betalar =) Har inte gjort mycket idag, vaknade 11.00. Och så instalerade jag The Sims 2 h&m prylpaket som jag fick av min syster =)

Det här fick jag i julklapp:

The sims 2 h&m prylpaket
2 kalle anka pocketat
Tidning
3 hotpants
5 par sockor
2 svarta linnen från Gina Tricot ( mina syrror råka köpa likadanna!)
beige kofta
blå kort kofta
porslins docka
marimekko rödvit randig penal
marimekko lakan
choco
yllesockor
pengar
ipod
the body shop ansiktstvätt
skål
tvål
handduk
geisha
sockor
örhängen
balsam

Jag tror det var allt men har nog säkert glömt något  !

//Maikku


God Jul

..jepp, då är det julafton ! haha, int för att jag har gjort så mycket.
Vaknade 7.39 men somnade om till 11.00 genast när jag vaknade gick jag i bastu.
Nu har familjen ätít julgröt, jag fick mandeln jippii.
Och pappa har jomsat på mig hela dagen att jag ska ordna alla skivor i rätt fodral, så han skulle hitta sin julmusik...snark
Men jag kollade igenom alla skivor vi hade och hittade hans julmusik, ou de tog en timme !
Vid 4 kommer alla gäster och sen börjar vi äta, och någongång på kvällen kanske julgubben kommer eller så öppnar vi bara paketen..Själv tycker jag julen har ändrats jäätte mycket, när jag var mindre var det de bästa som fanns och jag räknade alltid ner dagara.Men förra året tyckte jag redan att julklapparna inte betydde så mycket.. Bästa med julen tycker jag nog är att gå omkring i små butiker där julstämningen är på topp och köpa julklappar :)
Men nu måste jag städa annors blir mamma tokig på mig ! japp, jaa har inte julstädat ännu som vanligt är jag i sista minuten. Nu kom min syster och hon verkar på riktigt julhumör så jag måst gå occh tala med henne hoppas hon smittar mig så jag ochså blir på riktig bra julhumör!
Oj jag glömde att säga något ! GOD JUL !


Brist på julklappar verkar de inte vara !


//Maikku


19 dagar ledigt =)

Kollade just på julkalendern ''skägget i brevlådan'' har aldrig sett en lika dålig julkalender ! Vem får julstämning av en stad som är gjort på en dator och allt är av plast ! + de dumma huvudrollerna som beter sig som små barn !
Lasse och Maijas detektivbyrå var mycket bättre ! Årets julkalender är så dum som bara kan bli ! för att hitta tomten när man har tappat en önskelista ... vem sku villa se på något sånt ! Man sku verkligen kunna lägga ner lite mer tid på julkalendern... Men nu till vad jag har gjort idag !

Vi hade skoldag idag 9-12 vi dansade polonese och rektorn hållde sitt tal för hon går i pension nu.
och så fick vi betygen ! Var jätte nöjd ;) 2 tior en i Musik andra i Historia.

Efter skolan satt jag&Tinja o Jonne på simhallscafé sen kom Ida dit och efter det stack Jonne.
Vid 3 tiden kom sister2 efter mej =)

Nu ska jag äta lite glass sen blir det Bastu ! Har ju fått jullov idag så ! Och snart så kommer sister1 hit med sin pojkvän..
Men nu orkar jag inte sitta här och datanörda mej ! Hade så trevligt ! <3


Jullov !

Orkade inte skriva något igår, det pirrade så mycket före julfesten.Men det gick bra, min och Tinja duett gick bättre än va vi hade trott fast jag nästan tappade mikrofonen fö ja darra så mycke på händena, men som tur är märkte inte publiken det!Körsångerna gick sådär helt okej och julfest pogramme helt bra.Men när jag skulle rappa så hörde man ingenting eftersom vår galna vaktmästare hade skruvat ner ljudet så mycket ! Idag har jag gjort massor.Första timmen i skolan så satt alla å tala andra timmen va vi till kyrkan tredje timmen tala vi och fjärde timmen sku alla sexor öva ti polonese men jumppasalen va reserverad så vi hade kurragömma i hela skolan, helt roligt det var jättelänge sen sist ! Efter skolan var jag och Adde och köpa julklappar ( de är ju nästan som vår hobby !). Och nu ikväll har Minttu vari här.
Men nu ska jag snart försöka fa i säng för jag har skola imorgon fast de e Lördag vi ska dansa polenese ås å får vi våra betyg ! Men nu ropar min kropp att den vill sova ! Gonatt !!


Levande isbit .

Jepp .. de e jag en levande isbit ! okej, nu fryser jag inte så mycket men idag på dagen !

Dagen började med att mamma kom in rusande i mitt rum klockan 06.23 hörde inte vad hon sa ( eftersom jag inte e så klar när jag e nyvaken ) men hon for lika snabbt ut igen med fullt av handdukar . Men när klockan var 07.00 så steg jag upp, i köket var golvet fuktigt och tvättmaskinen halvt utdragen jahapps den hade läkt å hela golvet hade varit blött idag på morgonen. I skolan så övade vi till julfest ( i kör och min&Tinjas duett ) och så såg vi på filmen Mamma Mia ! Sen gjorde vi okså något annat som jag inte kommer ihåg. Efter skolan hade jag flöjt det får nog ganska trög men klarade mig med att han skrek på mig en gång ... Jag ringde Tinja som var på wi-box med Kappe, Denna, Danne,Ida, och Maco. Där satt vi en stund sen gick vi till söt&sak köpte en påse kanderade mandlar skitgott men skitdyrt 4.50 e.Sen frös vi ute ännu lite till tills jag  inte hade någon känsel i mina tår.Mamma kom efter mig, jag åt och nu sitter jag här igen.Har ätiti upp halva påsen med mandlarna..... Men nu måst jag hitta på något bättre för mig ! Hejdå ! =)





                                                    Nam<3



Jul .

Jag älskar julen, att få vara med familjen/släkten äta, pynta ,julklappstissel och såklart när man öppnar julklapparna, nog för att jag mest gillar att ge bort julklappar.
Jag är supernöjd (: Har storstädat och pyntat nu har jag en underbar julfeeling, har köpt julklappar idag och snart ska jag packa dem.

Dagen började med en mardröm vaknade 02.45 av att jag drömde att ett vildsvin åt upp mig jaao jag har verkligen konstiga drömmar.
I skolan hade vi 2 musiktimmar vi övade till Stars over Betlhem som jag och Tinja ska sjunga på skolans julfest på Torsdag :) och såklart körsångerna. Sen såg vi 2 timmar på film, Mamma Mia och en Hissa film .
Sen hade vi 2 tråkiga timma.Fick ut mitt Geografi prov en 9:a helt nöjd, hade slarvat ganska mycket ...
Efter skolan var jag med Adde gick och köpte julklappar på stan vi var i Pentik, Timari, Söt&sak, Matilda, Lindex och Flora&Fauna.Sen gick vi hem till henne där jag packade en julklapp och så kom mamma efter mig.
Nu har jag städat och ätit och mår überbra :) Nu ska jag öva på verserna till Stars over Betlehem så Hejdå ! =)<3





                                                  Julklappar<3  




                                     
                                                                                                                      

Onsdag

Halloj !

Länge sen jag skrev sist.Har haft lite bloggpaus :D. Har inte orkat skriva efter resan + att jag har haft massor av prov och det fortsätter ännu nästa vecka .

Det var jätte lååångtråkig dag idag hela dagen bara läsämnen men fick ut finska förhöre, Yaay en 9 ganska nöjd faktist jag går ju i mofi så de e ganska svårt (A) ! Annors har vi övat till julfest pogrammet och så hade jag flöjt.
Ja hadd å hissa prov om finlands historia och när sverige var en stormakt, helt jätte tråkigt 5 sidor med bara frågor !
Har ochså köpt en del julklappar :D Men på fredagen tar jag tåget till Hesa där jag och syster ska julklappsshoppa :)
Halv 7 kommer fafa och hämta mig ska spela flöjt på martonas julfest .... *jippii*. Men får pengar av det så :D
Men nu ska jag packa julklapparna och tänka ut vad jag ska lägga på för kläder ikväll när jag ska spela, ser helt förjävlig ut när det har duggregnat hela dagen ! Men nu ska jag inte tala strunt ! Bye!<3




                                           //Maikku

RSS 2.0