å simma.

yeah, idag är jag nöjd.Jag skulle vakna 10 men det blev 11.40, shit.Hade lite bråttom eftersom jag skulle va me ello.
Jag gick till stan ( det är ju sportlov ! ) och när jag entligen kom fram så for jag och ello tll café Madicken där jag drack en milkshake.Vi babblade bara en massa tråkigt och sen så gick vi ti bibban, haha ja lånade 3 böcker och alla var skitdåliga , bra maikku ..-.-. Nu har jag ätit pasta och snart ska jag gå ner till simhallen,har bara sånn lust och simma ! länge sen sist jag var i simhallen.Jag och Tinja skulle igentligen på bodyJam till sportten idag men de blev inte av för det gick inte för Tinja...  Men nu ska jag packa min simkass och sedan gå till simhallen !
PussHej ! <3




-marika


Hesa.

Hej, har inte skrivit på länge, har inte orkat (A).Men,

Idag har jag varit till Hesa me Tinja, vi hadde jättekul :) Ja vakna 10.10 då mamma ringde och sa att vi startar 11, NICE fick lixom liite brottom.Men jag hann iallafall, Mamma kom efter mej och Tinja från mjanne ( hon skulle på möte till hesa, jag och tinja åkte med men vi shoppade i iso omena ) och sen åkte vi iväg.I staium köpte jag gråa stora mjukisar och en ny rock.I h&mköpte jag en brun hoodie, är riktigt nöjd.Jag och Tinja åt i Hese där vi spana på snygga killar (A) några hittade vi nog =).Är jätte trött efter dagen och nu har ja tänkt  läsa bok. Imoron ska jag och Tinja till sportten vi ska på bodyjam å sen ska vi kanske träna, men nu ska ja läsa bok. PussHej<3





                                             Jag på hese (A)


             

                         Min nya rock och mina mjukisar <3







                                         Me and my hoodie<3




-marika





GRÄDDMONSTRET WILHELMINA

Hei, jag älskar gräddmonstret - Mynta - Pynta & hallon+ grädde jeij ...








-marika .

Lördag

Uujeah :D Klockan e bara halv 10 och ja e redan vaken !!!!!! Det här hände sist för ca. 1 år sen.
Igår var jag på fest hos Ida & Tinja , helt bra fest men emellanåt var de lite lamt ... Nu har ja rett ut någr av mina klädbomber och läst färdigt en bok jag ska ha recension om på Måndag och klockan e bara 9:31 !!!
Idag vet jag int va ja ska göra ikväll kommer väll melodifestivalen ? de ska jag kanske se på ... hmm .. annors tror jag att det blir att vara hemma idag .... Kanske en sväng på stan... Men nu ska ja hitta på nå annat !



-marika


Twilight

JEJ, ikväll ska jag å se på Twilight :D Entligen har den kommit till Ekenäs !
Har höga förväntningar så jag hopas den blir bra !





-marika


Söndag

Nej, inte Söndag ja vill att de ska vara lördag !! ;( Vi hade jätte kul igårkväll, festen hos Ello & Stella var superkul !
Efter festen kom Tinja övernatt till mej vi talade hela natten, som vanligt vi me våra hemlisar ;)
Nu har ja lagat läxorna , men har inte orkat skriva bokrecensionen men ähh de gör ja ikväll. Nu ska ja klä på mej i stora sköna kläder å sen ska ja springa ti närmaste kiosken och köpa nyaste FRIDA tidningen och eventuellt godis....
Ha en skön Söndag !




-marika

RSS 2.0