Vet ni va...

...JAG FICK 9,3 I MEDELTAL OCH JAG ÄR SKIITNÖÖJD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!

FYFAN VAD BRAAAA!!

LÖÖÖÖRDAAG

Jep då har man också vari ti Karis, helt najs nog fast vi inte gjorde så mycket, nu e Malin här å snart e också annat shakk påväg hit så de blir väll en helt chill(?) kväll :P

jöö

Riktit najsig kväll hörni! Började hos lassilas me gängi å sen senare ett varv ti uncan me Malin, där va de rätt så lamt så vi bestämde oss att dra hem, men vid kvarnbacken fick Malin en av sina intressanta ider, att åka när för den istället för  att gå..
Det sluta me att vi båda had blöt reve ....
Imorgon blir det att fyra tiden åka ti Karis fö att si på Sara å Elins hanttimatch å efter de vet jag int ?
Bara att jag har tomt hus och att Mamma och Pappa kommer hem på Söndag kväll.
yeeeah

Dagens tanke

Varför finns det inga snygga åttor ?
Sjuorna e till och med 16 gånger snyggare !
hrmpf.

fsdagsddddddddddddd

Sitter i datasalen och hungrar ihjäl jag vill hem!
Idag ska jag nog hitta på något inte bara framför datan som det brukar bli, jep och på Torsdag blir det att kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del 1 med några flickor. Men nu ska jag fortsätta hungra ihjäl mig i 4 minuter tills ja får sluta.

so f*ckin bored

Nu mår man allmänt skit efter alla mockarutor fammo har proppat i mig, och före den här dagen är slut ska jag städa rummet, fan att jag alltid ska lova såna dumma saker o.O
Anyway så börjar man ju 9 imorgon när det är ny period, schööööönt jag behöver ju dock inte nämna att jag har finska och modda blääääääääääääääääää
NU FAN MÅST JAG STÄDA !  eller ska jag ta och kolla en film istället ?

Farsdag

Jep, det är farsdag och jag har redan hunnit till kyrkan !! Bara så att ni vet så går jag i skriftskola.
Vaknade klockan 8 av en jävla hemsk huvudvärk och klockan 10 satt jag i kyrkan med Malin och kollade på en pensionär som plocka silverbitar i sitt öra under predikan ?? Tänkte skratta ihjäl mig.
Idag har jag bestämt mig att nu fanimej måst jag städa rummet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klockan 16 skall jag befinna mig hos famo & fafa . snarrrrrrrrrrrrk...

Lördag

Helt bra kväll var det nog igår med Emma och Sara och sen kom också Ela ! Såklart så händer de alltid något mindre trevligt men viktagaste va ju att allt sluta bra ;)
Idag har man varit en sväng till stan med Mamma och nu snart  ska de städas, tills ikväll har jag inga planer (skönt för en gångs skull!) och imorgon kyrkan på morgon med Ela och senare dansträning.
tjohoo

jeah

Först skola, 3 timmar tsiiga vi film sen en timme biologi om fåglar? Come on kan man int hitta någonting intressantare en vilken färg en blåmes mage e ?? Jag somna ju nästan...
Sen snabb tandläkar koll och hem, nu har jag kollat ciao bella, helt okej nog och om ett par timmar ska Ela börja laga sig hit hoppas jag ? Vi alla vet att det är väldigt osannolikt att hon är i tid.
Och sjutiden kommer Sara och Emma ti stan, så det blir säkert en najs kväll!
Nu ser jag att surtant grannen kommer gåendes längs gården .. synes ! om jag ännu lever
Underbar webcam kvalite

wuhuu

OHH YEAH ! Nu e ja riktigt på toppen humör :) efter en timme me min fjanttiga glada Minttu så kan man ju inte vara annat.
Tills imorgon har jag inte så mycket planer, till stan med Ela och sen kanske träffa Emma och Sara om dom kommer till Ekenäs ?
Yep, men nu fortsatta tsiiga film ! ;)

ihiooooiio

Dagen har varit underligt konstigt, fyfan allt och alla har varit konstiga och jag har bara en tanke i huvudet, jag vill fly ! Helst till helsingfors å shoppa och bo hos min syster men nej det här vs går det inte, men nästa ! fredag-lördag får de bli för på Söndag åker hon till Frankrike. Då skall de inhandlas löshår, som ska sättas i lite senare eftersom det tar 6 timmar, i'm gonna die.
Och även fast det är Fredag imorgon blir jag inte glad, för det kommer vara laaamt har jag på känn.
Ikväll blir det först att försöka överleva igenom flöjten och efter det maybee träffa Palmen, något bra iallafall :)
Nu håller jag på¨att somna.
gonatt

?

Jag är mest uttråkad för tillfället, inget intresserar mera, jag hoppas verkligen det här vs inte blir lamt ! I need some energy. Ikväll har jag ennu kvar flöjt, kör & maybe kulan efter det ? får see.
Hmm vad ska ja skriva nu när jag inte kan klaga på alla prov jag ska skriva för jag skrev det sista idag, höhö i kemi.
Skirsvårt kan jag säga int var jag alls beredd på kaliumntrat.. ? om de hette så, ayaa nu äta nånting, synes!

normii

Helt perus dag i dag skola 10-16 fast jag inte var med åp jumppan å vi hade igentligen ingen data så de betyder att igentligen hade ja skola mellan 12-14 så nää de va nog inte riktigt en vanlig dag.
Nu har jag ätit läst på Kemi provet ( och jag förstår BALANSERINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, jag tror jag allvarligt aldrig skule förstå den).
Ingent annat att berätta ? jaa om 3 dagar e de vs !

sjuuk

I'm gonna die... Jag orkar inte sitta hemma mer!! Jag hatar att vara sjuk! Men imorgon blir det nog skola, jag bara längtar.... ähäh nörd javet 8). Nå Jag har fördrivit dagen med att sova, varit till skolan och skrivit franska prov som totalt sket sig, kollat tv och förståss obligatoriska facebook ÄÄH. Nu har jag tänkt döö gonatt.

yääk

Alltså fyfan ja vill bara dö mår så skit, min hals gör ont å mit huvud sprängs snart ja vill int vara sjuk !
Så de blir nu bara att sitta hemma ikväll annors hade man väll farit till Vickes?
Nå man får skylla sej själv när man har fö lite kläder på och står ute hela kvällen...

freedag

Helt najjs kväll igår nog! Jag trodde de skulle bli lamt när man är i stan men nej inte den här gången, Man träffa ju trevligt Karisshakk å på traktorcruis! Nå de sluta me att jag Jollis och Malin somna i hennes Mammas säng nångång halv 2 tiden, Till kvällen har jag inga planer men jag ha SKIT hals ont !

RSS 2.0