Onsdag

Tråkigt, Tråkigare, Tråkigast ... JA det har det varit idag !

Men . Blev färdig med min vantte på hanttan ska bara sticka tummen.
Efter skolan for jag, Jessika å Alexandra ti Madicken.Där var ochså Ville, Denna, Basti, Henkka, Kappe å Gusse.Vi talade en stund å sen for ti en bänk där talade vi och satt. mittiallt hade nästan alla fari då var de bara jag, denna, gusse å Kappe.
Sen efter det där halv fyra tiden gick jag till bibban därifrån pappa kom efter mig.Jag tror jag tänkte frysa tårna va mig de va så kallt ! Undra på det snöade just och snön smälte inte ...
Ikväll har jag fotis helt okej blir det nog .. Har lagat läxorna och så.
Igår fick jag veta att min syster ska gifta sig !!! Kommer bli jätte kul jag och min andra syster ska vara brudtärnor (:
och sen ska jag kanske sjunga på bröllopet.
Men nu ska ja sticka på mina vantar ! PussHej !

Tisdag

HejHå !

Jag mår ganska bra idag ! Haft en tuung dag idag + flöjten.
Där efter stack jag till stan köpte en kako och gick till famo&fafa, där var även mina kusiner ! Jag åt famo's goda makaronilåda och lagade mattan.Nu är jag hemma igen har suttit en stund här.Ska läsa på finska orden, sticka på min vante och sen ska jag läsa den dunderbra boken Afrodite och Sveket har läst Afrodite och döden å den var jätte bra ! Men jag har bestämt att jag inte ska sitta framför datan något mycket idag så nu ska jag ta tag i finska häfte och läsa ! PussHej !

Måndag

Hej På dej .


Jag orkar inte mer, jag orkar inte, fryser om tårna ser mörkret falla ner hoppas på en varm dag .
Jag hatar Finland . Världens hemskaste land, okej sådär ska jag inte säga Finland är ett bra land att bo i tänk på alla fattiga som t.e.x bor i Afrika och Asien.Själv har jag allt vad en männsika behöver men jag är ändå inte nöjd !
Det är alltid något som är fel.Kan man aldrig vara helt nöjd ? Just nu är jag deprimerad över vädret och mår inte bra känner mig som en helt annan männíska.
Jag är trött orkar inte på fotbollen men jag måste... har inte varit på 2 veckor eftersom jag var i Teneriffa..
Men jag är säker på att ja är glad när jag kommer hem efter träningen.
Men nu är jag inte glad vill sova men det går inte jag hinner inte!!
Okeij, ska berätta vad som hänt idag.

Ingen speciell skoldag men det var jätte tråkigt !
Efter skolan for jag&Ida och Jessika till Harold's och åt.
Sen gick jag efter några böcker jag lånat från bibban.
Och just hem nu somnar jag, är trött --->

Söndag

Hej å hå bloggen !

Har inte skrivit på länge har inte orkat varit jätte trött efter resan men nu ska jag ta nya tag och berätta vad som har hänt idag.

Vaknade halv 10 tiden ( varit hos min syster i Helsingfors ) jag och sis lagade oss och körde till esbo IKEA där jag köpte 2 ramar, vi åt även, men gud vad allt är skitbilligt där ! Men jag blev ganska snabbt trött efter det här v-slute hit å dit me bussar å metron och shopping så jag tog redan tvåans tåg till Karis.Vi var ju i Esbo så jag steg på tåget där.Helt skönt tog bara 40 minuter och i Karis så mötte pappa upp mig.Därifrån åkade jag hem.Nu har jag suttit här.
Det blir ingen träning för mig idag, det snöar och vi ska vara ute på konstgräsplan i Karis.Å sen har jag jätte sjukt i magen.Nu ska ja kolla in ramana jag köpte och så ska jag städa som jag har sagt 100 gånger + de tråkiga läxorna.
PussHej !<3

I hate Finland .

Tillbaka till regnet tillbaka till mörkert tillbaka till Finland och ännu pricken på i så va de storm när jag landade igårkväll.
Jag mår inte bra jag är trött kom hem halv 4 igår natt och for till 10 till skolan idag ... Men jag har haft en underbar resa, hinner inte berätta nu måste läsa på finska prov som jag har imorgon och på fysik&Kemi som jag har på Fredag.

Jag solade, shoppade och så var jag till en Thailändsk vattenpark Siam Park.Har bilder från resan men dem får jag först upp på bloggen senast i Fredag.För nu back to the finish book.Hoppas ni mår bättre, just nu är jag 100% deprimerad men det hjälper inte om jag tänker på det ! För jag hinner inte det ända jag vill ha just nu är ett ledigt veckoslut !

BLOGG PAUS

GAAH NU ÄR DET BARA 13 TIMMAR TILLS JAG ÅKER TILL TENERIFFA !!! Längtar helt massor, har nästan packat färdigt och lagat läxorna.Ska vakna 4 inatt så jag kommer inte sova mycket och justså men e ju så trött !

Idag har det inte hänt något intressant.Haft de vanliga timmarna + att vi va å simma me skolan klockan 8 - 10 man vaknade ju iallafall, helt roligt var det nog ! Men min väska vägde säkert 10 kilo så tänkt bryta ryggen.+ att jag hade simväskan !
Hade en extra flöjttimme klockan 5 så ja var och äta på harold's med Ello, Ida och Tinja.
Men det värsta är över nu, jag har sagt hejdå till alla ! det gick bättre än vad jag trodde.Mest kommer jag nog sakna Tony.
Det kommer bli intressant när jag kommer tillbaka till skolan oftast har det ändrat jätte mycket på en vecka !
Nåja .. Efter flöjten förde fafa hem mig nu har jag ätit + packat och lagat mina 6 läxor (:
Men nu ska ja hitta på något annat.

OCH JUST DET ! jAG HAR EN BLOGGPAUS NU ÄNDA TILL 12.11 JAG BÖRJAR BLOGGA IGEN NÄSTA VECKAS ONSDAG !

Hinner inte blogga i Teneriffa ska jag sola!



SYNS OM EN VECKA !


Söndag

Hej på er allihopa :)

Ni kan inte veta hur jag känner det just nu.Längtar till Tenriffa men ändå inte kommer sakna Tony helt massor ! 8 dagar är inte så länge men det känns som en evighet.Men jag kommer såklart ha det kul i Teneriffa ! Och det är ju bara 1½ dag tills jag åker !

Det har inte hänt något speciellt idag. Men igår var det jätte mysigt på spa hos Minttu ! Tack att jag fick komma ! Dessutom satt vi och skrattade hela kväll/natten.
Kom hem där vid två tiden har varit till matbutiken och köpt 3 tidningar Plaza,Glamour och miss mix.Som jag ska läsa på flyget.Imorgon ska jag ochså och låna böcker från bibban !
Har nästan packat allt.Tänkte såhär att jag tar inte med något mycket så jag kan shoppa där och nu är kappsäcken nästan full^^ oj hohho.
Imorgon ska vi och simma med skolan det brukar alltis vara jätte tråkigt ...Och så glömde jag flöjten föståss.
men nu måste jag hitta på något !Pusshej !<3

Lördag

Hej .

Jag orkar inte skriva något långt nu när jag är i Hesa hos min syster.Och får nå fel på den här turkiska datan !
Nåja vaknade vid halv 10 tiden, låg i sängen och bara tänkte..Jag kan säga att jag inte är på bra humör idag och orkar inte heller förklara varför ! Men har iallafall släpat mig till Helsingfors med Famo, Fafa, Mommo, Mamma och Pappa.
Vi har ätit och snart är det efterrätt.
Ikväll ska ja på spa till Minttu ! Hon piggar säkert upp mig hon är alltid så glad, därför längtar jag extra till det !
Imorgon börjar jag packa det är ju bara 2½ dag tills vi åker ! Längtar verkligen ! Det här är den första soliga dagen på en tid !
Men nu ska jag och äta !


PussHej !<3

RSS 2.0