Fredag

3½ dag tills jag åker ! Jag längtar ! Det har nästan regnat 5 dagar i streck nu ! Orkade inte skriva något igår var så trött ! Men nu ska jag berätta vad som har hänt idag.

Vi började klockan 9 vi övade med klass 4b till sången Congratulations eftersom vår rektor fyller 60 år och går i pension.
Uppvaktningen började halv 10 jag och Tinja hade skrivit en dikt om henne som  vi läste för hela skolan.Och så sjöng då vi och 4b.
Efter det hade vi religions prov och det gick verkligen INTE bra, jag säga kunde inte koncentrera mig.
Och sen började vi ordna banorna som vi skulle ha till våra vänneleverna dom skulle ju vara skrämmade men det  fungerade inte så... Alla va så dumma så jag börja gapskratta hela tiden fast jag skulle vara en skrämmande häxa...
Sen hade vi knytis med klassen helt gott var det men man var inte ett dugg hungrig !
Efter skolan gick jag till Fammo&Faffa där jag var till klockan 2 sen kom jag hem har ätit och talat med pappa som kom hem från Sverige idag.
Ikväll kommer Ello&Minttu till mig vi ska se på MGP finlands final vi ska rösta på Big Bang ! Raffo är ju med där.
Jag har känt han sen dess jag var 4 år så såklart måst man ju rösta på dem.
Men nu ska jag laga en av 1000 läxor jag har före jag åker och sen ska jag städa rummet ! PussHej!<3

Ps. Här är dikten vi skrev till Rektorn !

I 16 år du varit rektor här,
och även matte ut lär.

Du vår rektor i Tenala bor,
där du är både farmor och mor.

Du är alltid glad och smart,
och även snäll såklart.

Husbilen du tycker om,
med den kan du nu oftare campa norden runtom.

Du tycker om att ha ordning och reda,
och nu har mera tid att städa.

Du är Seminarieskolans huvudperson,
men tyvärr du nu går i pension.

Denna dikt är till din ära,
du som håller oss elever kära.


Av : Maikku&Tinja





Onsdag

Hej .


Ujeah ! bara 5 dagar tills jag åker till Tenerife ! Hola ! Men har verkligen mycket läxor nu + ett prov.
Men det kommer vara jätte svårt att lämna älskling en vecka ... Men jag får ju sola och bada ! hellre en vecka utan gulle i Teneriffa än i Finland ! Men nu ska jag berätta vad som har hänt idag !

Första timmen i skolan var bildkonst där lagade jag farsdagskortet de är farsdag i finland nästa söndag och då är vi i Teneriffa så jag laga med temat ''stränder'' har klippt ut bilder från resekataloger på stränder.
Sen hade vi mattaprov det gick väll hyffsat bra och sen skulle vi planera till julfesten och så hittade jag och Tinja på en dikt vi ska läsa på Fredag till hela skolan (300 pers.) då det är ett evenemang där.Kan inte skirva upp dikten eller berättar vad som ska hända förren på Fredag. Sen hade vi hantta 2 timmar har nu börja sticka vanttar men jag tror jag inte hinner börja idag ska laga 4 kapitel matta och läsa på rella prov :S.
Men .. Efter skolan stack jag Ida&Tinja till simhallscafé där satt vi ända till klockan 5 då mamma kom efter mig.
Nu har jag ätit och skulle verkligen borda laga läxor + läsa på prov ! Men jag orkar INTE, tänker bara på Teneriffa resan.
Men nu ska jag sluta babbla ! PussHej!♥

Tisdag

Hej.

Klockan är bara fem och det är nästan kolmörkt ute ! Nu märker man att hösten är här.. Och det är bara 6 dagar tills jag åker ti Teneriffa ! Läääängtar !

Nåja, Idag hade jag väll en rätt okej skoldag..Fick ute mofi - förhöre 8½ är sådär nöjd i mofi - provet fick jag 9½.
Efter skolan hade jag flöjt, Tinja väntade på mig och efter det var vi via matbutiken för att köpa karkki.
När vi skulle gå till Simhallen såg vi Tony <3 & Baban vid rinken.Hade bara sånn lust att stanna där !
Men hade ju lova Tinja att vara med Kappe , Jonne, Denna å Gusse så...
Men efter en stund for Jonne hem och vi andra stack till rinken. Ja han inte vara länge där förren Tony & Baban stack men jag fick iallafall en kram ! Sen for ochså alla pojkar så jag och Tinja gick till bibban. Därifrån mamma kom efter mig.
Och mittiallt började det ösregna och sen blixtrade det en gång och nu är vädret grått igen ! Konstig hur snabbt det kan byta ! Nu har jag ätit och måste väll öva lite på matta prov, som vi har imorgon. PussHej!♥

Måndag

Hola !


Längtan till Tenriffa växer ! Guud jag längtaar ! Men det är många prov + mycket läxor jag ska laga den här veckan.
Längtar ochså till Lördagen då jag ska på Halloween spa till Minttu ! Jättekul att någon orkar fixa något sånt !
Tror jag aldrig själv skulle orka laga något sånt i det här gråa höstvädret.Men .. Nu ska jag berätta vad som har hänt idag.

Vakande vid sjutiden skolan började åtta.Vi hade våra vanliga tråkiga timmar, och sen på musiktimmen  fick vi veta att vi skulle sjunga en sång för vår rektor med klass 4b för att hon går i pension.och så bestämmde jag och Tinja att vi skulle sjunga på avslutningen, nu måste vi bara hitta en bra jullåt ! Har ni några tips ? Efter det hade vi ännu en jätte tråkig hissa timme.Efter skolan hade jag varken pengar eller någon lust att stanna på stan, så jag gick hem ! Det var länge sen jag sist GICK hem.Här hemma läste jag den senaste FRIDAn jag fick hem idag och så bakade jag kladdkaka.Var ensam hemma en god stund före mamma kom hem.När mamma kommit hem for vi till stan köpte en ansiktstvätt och så var vi till matbutiken.Nu ska jag äta snart och sen blir det väll att läsa läxor ! Puss !♥

Tråkigt, Tråkigare, Tråkigast ...

Kom hem för en stund sen.Var och simmade med Tinja och så såg vi först på hanttis match mellan bk - grani och sen skulle det vara eif - grani men jag kom hem.Orkade inte vara längre på stan.
Nu har det regnat i snart 10 h i sträck !  Och det är kolmörkt ute fast klockan bara är halv 6.Har ännu många läxor att läsa.Har faktist ingen lust ! har bara lust att vara hemma imorgon.
Hur kan en sånn här grå dag få en att vara så här deprimerad.Jag kommer ihåg på sommaren ibland när man tänkte,
please en grå dag det har varit så mycket sol nu. Och nu säger jag ''Snälla sol kom fram !''.Men om drygt en vecka åker jag ju till Teneriffa ! Då blir det iallafall sol.Men framför mig har jag en jobbig vecka med mycket prov och läxor.
Kanske jag ska städa rummet eller läsa läxor ? Eller bara sitta framför datorn som vanligt..GUD vad jag är tråkig ! Men imorgon får jag se Tony !! Något ljust i det här mörkret ! Men NU måst jag faktist hitta på något. Bye !♥


Söndag .

Hej .


Fast jag nästan satt hela kvällen igår framför datan blev det ändå inte att skriva något.men iallafall gick lotteriförsäljningen bra på fotis avslutningen. Jag, Ida, Tinja, Ello och Wilma sålde väll kanske 60-80 lotter.Och efter det såg vi på när 94:onas flickor och pojkar spelade match.
Efter det gick jag hem var på datan och vid sju tiden fick vi gäster.Dom var här ända till 12 på natten så jag for och sova först 12 tiden.
Men när jag vaknade var klockan 9.00 man vred ju klockan om en timme inatt så nu är klockan bara 11 ! Efter klockan 12 ska jag och Tinja till Simhallen och simma och klockan 3 ska jag&Ida och Tinja och se på hanttis match.Men nu ska jag packa mina simsaker ! Hejdåå !!

Jag blev just bjuden på spa på halloween hos Minttu ! ;) det ska bli jätte kul !
Och då ska vi se på mgp-finalen i Finland Heja Big Bang !!!!!.




Lördag .

Tja .


Jag vaknade vid 10 tiden.Jag har varit i duschen å ätit och så lagat mig.Om en timme ska jag åka iväg till bollhallen där det är fotis junior avslutning.Efter det har jag ingen aning vad jag ska göra.Ikväll måste jag nog hitta på något och inte bara sitta hemma.Just nu lyser solen ! och tills imorgon har dom lovat regn och vind  21 m/s.Darför vill jag inte sitta inne när jag vet att imorgon måst jag ändå sitta inne.Ska kanske fråga om jag kan fara till Tinja ikväll ? Vet inte iallafall.Nu hittar jag inte på något annat så jag måste nog äta något !


Fredag

Hej, det blev inget inlägg igår.Hade ganska brottom eftersom jag skulle på eif-disco klockan 6.Men idag har det varit en ganska skön dag.

Vaknade sju (fast jag började nio ! ) och lagade mig.Vid klockan 8 tiden kom fafa efter mig.Han körde mig till Ida och där satt jag Ida och Tinja och talade i 40 minuter sen gick vi till skolan.I skolan har det inte hänt så mycket idag.Efter skolan for jag Ida&Tinja till Simhalls café där satt vi och talade och så kom Raffo, Danne, Henkka, Denna och Gusser.Där åt jag en semla och så talade vi. Där efter for vi till rinken och spela fotis.Occh vid 5 tiden kom pappa efter mig nu har jag ätit och om en stund ska jag kanske till Tinja.Fick min klänning som jag lagade igår hem.Tvättade den för den hade en gul fläck så den är blöt nu men nu får se den imorgon !

Onsdag

Uij vad är höstigt väder idag ! Hade ingen lust att åka till skolan :( Men min pojkvän är ljuset i mitt mörker. Det blåste helt massor tänkte nåstan blåsa iväg ! Vi hade 3 timmar då vi bara talade om vår julfest som vi ska ha, jag hoppas att det går bra ! Och på Hallowenen vi ska ha banor till våra vännelever ! Samma som förra året !
 
Blev färdig med min klänning i hanttan ska bara stryka texten så är jag färdig.
Efter skolan for jag Tinja, Ida, Jonne å Denna till simhalls café där satt vi och talade tills vi skulle se på john's hanttisträning.Vi orkade inte se hela för det var så tråkig.... Nu har jag ätit och sku borda öva på finska orden ... *snark*. Men messar hellre med Tony <33.Imorgon är det ju eif disco ska väll släpa mig dit.Vet verkligen inte om det ska bli roligt eller tråkigt det beror på dig.. Men nu ska jag försöka läsa på finska orden ! PussHej !♥





Min Kärlek !<3

Den här dikten skrev jag igår natt.


Varje morgon när ja vaknar,
jag dig ännu mer saknar.

När jag ser dig le,
tror jag att ett mirakel ska ske.

Känner hur ditt hjärta slår,
när du breved mig går.

Hur ska ja förklara,
att du är den mest underbara.

När jag fryser,
står du breved mig och lyser.

Din hand känns som en vind,
när den smeker min kind.

När jag ser dig gå iväg,
säger mitt hjärta ''följ med!''.

Du är ljuset i min värld,
där jag vandrar min långa färd.
Dina djupa ögons glans,
någonstans i fjärran fanns.

Du är det finaste som finns,
du är min prins!<3




Tisdag

Hej .


Då var det tillbaka till skolan igen ! Igår hann jag inte skriva så mycket var ändå bara på stan och vid rinken och vi simhallscafé. Idag försov jag mig 45 minuter så lagade mig och åt på 10 minuter ! nytt rekord för mig ! Det har iallfall varit jätte låångtråkig skoldag.Vi har någon felt-praktikant i vår klass Robert som ska vara med oss i 3 veckor.hade flöjt efter skolan så Tinja väntade på mig.Vi var jätte hungriga så vi for till harold's och äta och just kom vi hit till bibban dataona e jätte tröga här ! Så orkar inte skriva mer.Ikväll ska jag bara vara hemma tror jag !

Höstlov

Höstlov är det tråkigaste jag vet iallafall om det ät molnigt och det regnar.Har inte gjort något speciellt idag.Bakat kladdkaka och nu är jag med Tinja, vi har sutti och talat i en park nära mig.Men hon ska fara hem snart för att Minttu kommer.Hoppas vi hittar på något kul :).Imorgon ska jag vara me Tinja, och Ida på förmiddagen ska jag och Tinja fara och simma till simhallen.och på kvällen har vi fotbollsträning.och på Tisdagen börjar skolan igen och då får jag se Tony<333 gud jag längtar att se han ! Och nu är det bara två veckor tills jag åker till Teneriffa ! Hola ! HAHA x] måst väll börja planera vad jag ska packa.Packar alltid i sista minuten xD.Men kommer längta jätte mycket efter gulle men vad kan man göra ? Man får ju ändå sola och ha det roligt ! Men nu hinner jag inte skriva mer ! Ciao !<3


Söndag

Tjaba<3.


Idag är det Söndag men har ju höstlov så jag är ochså ledig imoron ! Har ganska mycket jag ska göra idag. Först ska jag vara med Tinja (troligen om det blir något av det).Och sen kommr Minttu till mej vid fem tiden.Satt och fjantade mig framför msn igårå med Tinja vi har alltid lika roligt på kvällarna ! :D.Idag har jag bara hunnit äta morgonmål och kollat på tv.Men nu ska jag börja laga mig tror jag iallafall ? Har inget annat att berätta nu. Ciao !<3



Lördag

Hej .
 

Fredag .

Hann inte skriva något igår, så nu ska jag berätta vad som hände.Vaknade vid 9 tiden lagade mig och åt.Cyklade sen iväg till Ello vi hade skittråkit ! Gick runt stan ungefär 2 gånger träffade min syster så vi pratade lite.Följde med och se på Ellos tennis Jag, Olivia, John och Tony<3 satt och kollade.Sen såg vi på när jag John och Tony spelade fotis vid rinken.Jag och Ello var hungriga så vi bestämade oss att äta på harold's sen kollade vi ännu lite på när de spelade fotboll, och efter det cyklade vi till mig Ello kom övernatt.Vi satt framför datan hela kvällen kollade på Big Brother och Såg filmen Mamma Mia.Det var fjärde gången jag såg den...Läste även bok före jag somnade.



Lördag .

Har varit med Ello hela dagen och vi har onte gjort något annat en att sitta framför datorn ! Men nu ska jag cykla iväg till Tinja ! Vi ska kanske träfa Jonne och någon annan.Har inget annat att skriva så.Puss&Kram!<3





Torsdag

Hej.


Vaknade vid sju tiden laga mig och åt morgonmål.Hade ju me all packning för att laga mig så min väska vägde helt jättemycket ! först hade vi nå liknande dls test å sen hade vi jumppa vi dansade, spelade volley och koddboll.Lagade mig sedan på en halv timme.Där efter hade vi vanliga lektioner och så skulle vi fotas det gick nog helt bra tror jag (A).Efter skolan gick jag. Tinja och Ello till stan.Men hade teori vid 3 tiden, var inte så konsentrerad messade hela tiden.Och så ÄNNU gruppövning i flöjt.Och genast hem var och är jättetrött ännu.Åt och nu sitter jag här.Internet krånglade så kämpade med det i en timme före jag slapp in..Ikväll är det väll bara myskväll ska se på tv och läsa bok.Teneriffa resan bara närmar sig och jag längtar bara ännu mer.Det är ju bara 2½ veckor tills jag åker !! Ska nog mest sola och shoppa tror jag.Vet ungefär hur allt sir ut har varit där 6 gånger tidigare..



//Maikkuu<33!!

Onsdag

Hej .



Rätt rolig dag det har varit idag ! Vi hade sköna timmar.Blev färdig med min flugsvamp i teckan och i hanttan har jag bara kvar att tryck namne på rumpan !!Efter skolan satt vi en stund i simhallscafé sen for vi til den vanliga parken vid John där var vi Jag, Ida, Tinja, John å Tony<33.Där talade vi typ och had lövkrig spelade lite fotboll o.s.v.Har ochså kokat nudlar idag ! Chattat och valt kläder tills imorgon då vi har skolfotografering.Vi har ju jumppa före så jag har packat med mig en hel del fick alla saker till sist i min Louis Vuitton väska.Och då hade jag : Skolböcker, fön, stor hårspray flaska,mousse flaska,handduk,,jumppakläder,hårborste, Schampoo+ balsam, och smink å sånt...SHIT kom just på att jag har ju teori och flöjt måst ju även ha me dom sakerna !!!!!!! Nåja nånstans får jag väll dem in tromat.HA ! nu var ochså flöjten med ;)Å nu kmr ja på att ja har mofi orden ti läxa !!!!! blir snart tokig ! Nu måste jag väll hitta på nåt ! Bye !<33



Ganska vanliga kläder på skolfoton.+ min väska


MIn fullproppade väska!

Tisdag

hej.



Idag har det hänt skit mycket ! Men tänker inte berätta allt idag resten får ni veta imorgon ;).Ja nu tänker jag faktist säga att det skulle borda vara förbjudet att finnas såna sköna sängar som min ! försovde mig som vanligt ungefär 20 minuter.Kändes som örona skulle spruckit när jag hörde min hemska väckarklocka.Det har iallafall vari jätte tråkig dag i skolan, 6 timmar bara tråkiga läseämnen !! Vi fick iallafall reda på vad vi fick i finska proven hade 2 fel så är helt SKITNÖJD ! Har aldrig fått så bra i ett finska prov.Jag går ju dessutom i special finska för dom som redan kan finska (talar hemma) så det är ganska svårt.Iallafall när man har Karin til lärare, man tror man nästan somnar !! Efter skolan hade jag flöjt och det gick verkligen mycket bättre en sist.Stack sedan till simhallscafé där satt jessi,Tinja och Ida.Efter en stund kom även Nico, John å Tony dit.Vi satt å talade tills pojkarna skulle någonstans.Då for vi till Haka (finska skolan) skolgård och talade Tinja tutade ochså i sin tvärflöjt när jag och Ida låg och drömde.Därifrån kom pappa efter mig.Kom hem och åt lagade läxor och så på världens bästa pogram The Hills ! Älskar den serien ! Kollar även sådär halvt på något Made pogram och snart komme X-effect.Måst kolla igenom flöjt läxan och kanske öva.Men nu tillbaka till TV'n ! Bye !<3





Älskar speciellt Lauren och Whitney !



Berättar den trevliga saken imorgon !<3



//Maikkuu

Måndag

Zena .



Skönt Måndagen är över ! Det närmar sig Teneriffa resan åker ju dit om ungerfär 3 veckor ! Skoldagen var ganska jobbig men det blev bättre senare..För tre dagar hade jag bestämt mig att inte tycka om nån men det löfte höll inte länge ! Nu är jag kär igen... Oh crap, men lyckligt kär !<3 Mår mycket bättr idag än igår :D.Efter skolan for  jag, Ida, Tinja, Jan, Chrisse å John till samma vanliga park nära John.Vi var inte så länge där för att Tinja hade flöjt så joina hennes packare å så cyklade hon och till musikinstitutet hörde på musik i mina hörlurar och lagade läxor medan jag väntade på henne.Sen stack vi till Café Madicken där träffade vi gusse, denna å jonne, så vi satt och talade med dom.After that joina ja igen tinjas packa upp ti bibban :D där vi bara satt och hade tråkigt (jag, tinja, gusse å jonne).Sen kom mamma efter mig, och nu sitter jag fastklistrad här och så har jag ätit :d. Snart tror jag, jag åker iväg och se på Johns hanttis match me Ida å kanske Tinja.Men vet inte har ingen ork.Int iallafall nu när en kiwa typ logga in.Bye !<333


Söndag

Får nå problem blogg.se stärvar så !! Skrev ett helt långt inlägg å mittiallt var det helt borta.jaja ska försöka skriva det pånytt.

Ja det har faktist hänt ganska mycket idag.. Jag cyklade iväg till tinja halv ettiden.Där talade vi en stund tills Ida kom.Sedan drog vi iväg till gammelboda parken där hade vi värsta pikniken vi åt popcorn och kex.Sedan kom Jonne och efter det Denna vi spelade fotboll med nån lill vicke å en John från min klass men man föll hela tiden det var helt jättehalt.Jag och Ida blev jättetörstiga så därför for jag, Ida, Tinja, Denna, Jonne till Tinja.Där så vi början på Mamma Mia filmen och så hade vi disco i Tinjas mini lillarum det är väll tyå 7½ km2.Efter dansrundan for alla hem.Jag och Tinja blev och talade vi vår vanliga plats vid ändan av gammelbodabron.Mittiallt kommer det en ''typ'' som får mitt hjärta att stanna med hans lendet.Men nu kommer vi till det här igen... Vem ska jag välja av dom 2 vem ? Jag kan inte tycker ju lika mycket om dom båda 2..oh crap...Men nu ska jag försöka läsa på engelska orden hejdåå.....



                  
                    Ida och Tinja snurrade lite för mycket i ''karusellen'' :D


                   Ida står och gör något och Tinja sitter i klätterställningen :d




Bild kvalitén är inte så bra eftersom jag tog dem med mobilkameran.Men nu till engelskaboken hejdåå!!




                   

Snart ti gammelboda

Hej .



Gah ja e trött ! Tinja var ju övernatt så.Vi satt typ bara framför datan först  och fjantade oss i web-kameran och skickade dumma ljudklipp ti andra.Vi hann ochså baka kladdkaka men orkade inte äta upp den så hälften av kakan blev morgonmål idag på morgonen.Men ja igår så vi ochså på några filmer när jag var liten de ändå jag typ gjord va att picka i kameran :p.Sen var redan klockan 1 så vi for och sova.Men Tinja messade med en typ halva natten och somnnade först halv 3.Vaknade av att jag fick ett meddelande klockan 10 idag på morgonen, så efter det låg bar jag och tinja och slöade oss och satt vid datan.Hon for just och idag ska väll jag,tinja och Ida möta upp denna i gammelboda parken.Bye !<3



Ciao

JOU kom just hem från slottsknektens stuga.Spelade ju flöjt och trumma där.Helt okej gick det väl.Bara att vi fick avsluta sången i mitten eftersom min trumma hade konstigt ljud typ BOING ! Men nu är jag hemma igen och har varit det i 20 minuter men just kommer Tinja hit hon ska ÖVERNATT <333!! Det var länge sist längtar ! Nu hinner ja it skriva mer det tar TUSEN år e ochså på msn så . HEJDÅ


WHAAAAT ?????

Allt trasslar bara in sig mer.Jag tror aldrig något har varit så HÄR jobbigt.Okej, det är inte mitt fel jag kan igenting göra att det blev såhär men ändå mår jag inte bra.Dagen ändrade sig helt mittiallt av en sak.What I should do ? I don't know... När man just har släppt taget av den man gillar.Har man ännu ett till kärleksproblem ! hur svårt kan livet bli ! Jau ska iallafall träffa Tinja ikväll och prata.om 1 å en halv timme ska jag iväg och spela blockflöjt..Men nu ska jag tänka igenom allt lite som har hänt.. Har även städat mitt rum !!!! Gjorde de sist för 2 månader sen är ganska stolt ! ;) Inte mera ett bombnedslag, men snart igen ... But Bye !<3

Lördag

Hej.


Idag är det äntligen lördag, så skönt ! Har varit till stan med mamma köpte ett par svarta stickade vantar:) och allt annat möjlit.Klockan 6  ska jag ti snapis å spela på näktergalsstuga ? tror jag det heter jja iallafall spela blockflöjt där.Så det ska jag göra ikväll annors sitter jag väll hemma.Och JO jag ska städa rummet, lovade mamma vif år gäster ikväll så.Nu ska jag hitta på något att göra ! BYe

Fredag Kväll

Har ingenaning vad jag ska göra ikväll ! Säkert bara sitta framför datorn.Orkar inte cykla till Tinja ikväll så de blir väll ba att va hemma.

Lövkrig !!<3

Morjeens !!!


Varit rätt roligt idag.Känns som den här dagen har ändrat mitt liv HELT! Fick höra en hemsk nyhet idag på moron men satt och tänkte över den saken på modda timmen och nu känns allt helt annorlunda ! Rätt ledasmt var det ju först.. GAAD jag skulle inte sitta på den här stolen just nu och inte finnas om jag inte hade Ida&Tinja !<3 Biolla prove gick helt åt r*ven!
Och på fyssan lagade vi fallskärmar min Idas kom på andra plats men som vanligt hade D och E den bästa ..... Efter skolan for jag ,Ida,Tinja,Tony,John,Nico,Denna och Jonne til en park nära john.Där spelade vi fotboll och hade lövkrig !!Riktigt höstigt ! Sen stack Denna&Jonne så vi andra blev kvar.Det tog en halv timme för mig att få min cykel tillbaka som Tony hade tagit, sen först kunde jag fara hem och då var klockan redan 5. Snart ska jag åka till Tinja och baka Kladdkaka. Det blev ingen filiskväll :/ ändrade planer... Men nu ska jag laga mig lite och sedan dra iväg till tinja. ! Bye !<3




/Maikku


Thursday^^

OUSHIT de redan torsdag ! Just var det ju måndag ! Tiden bara går iväg ! Idag har dagen väll varit helt okej ... Vi kom på andra plats i fotisturneringen i vår skola det var 5C som vann.Efter skolan for jag,Ida Ello, John,Tony, Jonne, Denna, Ville, Nico, och Chrisse till En park nära john.Vi kollade nu bara på när pojkana spelade world cup å åt John's mega stora äpplen.Hade även teoritimme det var nog ganska trögt, blandar jämt på alla do,mi,la,so.....GAAH.Som vanligt var jag och Tinja ( http://tinjaa.blogg.se ) å kollade på pojkarnas träning ganska kolsvart var de nog vi halv åtta tiden.Vi blev en stund kvar och tala me Denna.Har övat lite på biollaprovet.Men är alltid så dum och lämnar alla prov i sista minuten.Det blir en kort natt för mig.På Tisdag när vi hade hissa prov läste jag mellan 10-12 på kvällen den somnade jag.Det blir väll en likadan kväll ikväll ! OCH imorgon ska jag Ida och Tinja ha filskväll!<3 det brukar inte gå så bra sist satt alla och grät..Men den här gången ska vi baka KLADDKAKA<3 och så kanske Ville, Denna, å Jonne kommer.NU till biollaboken ! PussHej !<3


Ge mig ett fyrklöver tack !



Hej.


Jag trasslar bara till i fel lägen.Ja, det har jag gjort idag iallafall.Jag vill bara somna och vakna upp om en vecka.Det är min högsta dröm just nu.Varför går allt i kors å tvärs.Kärlek är inte lätt. </3


Ougad nu sitter jag här igen mycket ledsnare än igår.Vi hade en jätte lätt skoldag idag, men för mig kändesden tung.och det blev en katastrof på eftermiddagen.Har inte mått såhär dåligt så länge jag kan minnas.och plusset är väll att min arm är helt svullen och sjuk av stelkrampssprutan och imorgon har vi fotbollsturnering i skolan ! Måste hoppas över fotisträningen för min sjuka arm och att vi har prov på freda i biolla ! Måst börja öva snart eftersom jag kan ingenting vet just å just vad Kantarell och Flugsvamp är.Just det ! idag på tecka timmen fortsatte jag med min flugsvamp av hönsnät och papper+tapetklister.Den blir färdig nästa gång ! Nu ska jag surfa lite å sen blir det nog biollaboken ! Puss ! <3




/Maikku


Min otursdag

</3


Kärlek är inte en lätt sak.Mitt hjärta svider och du står bara där.Som om ingenting hade hänt.Vet inte vad jag ska göra.
Glömma bort dig eller bara låtsas om inte den här dagen.Här sitter jag lika tom som igår men inte lika ledsen.Jag orkar inte mer jag orkar inte mer !

Hur mår ni ? Jag mår verkligen inte bra </3.Dagen har varit lång och ledsam.Fick även stelkrampspruta, aj vad det tog ont ! och så har jag varit till tandläkaren.Dagen slutade inte där.Hade ochså flöjttimme där gick det inte alls bra.Kanske beror det på att jag satt och läste på prov hela natten ? Hissa provet gick bra ändå fast jag lämnade pluggandet till sista stund.Ikväll var jag Ida&Tinja och så på pojkarna 96 träning dit kom även Jan och John.Nu somnar jag snart ! Hoppas jag vaknar på rätt sida imorgon ! PussHejPåDej !</3




Jag redigerade även den här bilden.



/Maikkuu




Måndag

Zena .


Nu ska jag försöka skriva ner vad jag har gjort idag :).Vaknade klockan 8.Cyklade till skolan fast det var mörkt och ruskigt.Hade en helt okej skoldag men ganska tråkiga ämnen, sista timmen var verkligen trög.Man hinner inte ens tänka på allt som Henrica säger för hon talar så snabbt...Efter skolan for jag och Ida till stan köpte hairspray.Och så åt jag en semla på wibox.Var tvungen att köpa FAMI<3 från matilda (matbutik), något gott måste man ju äta när man övar på prov ;).Sen var vi TVUNGNA att gå in och kolla till SIMHALLSCAFÈ när vi så Jonne's,Denna's och Ville's cyklar utanför.Ja, och där satt dom + Ello å Tinja.Läste lite på HISSA provet som jag har imorgon.Men det gick inte det var för mycket ljud.Så jag och Ida drog till henne och läsa.Läste en stund och sen cyklade jag hem.kvart över 5 kom Ello och hämtade mig för vi hade fotbollsträning för första gången i hallen det här året.Där tränade vi och så fick vi våra collegedräkter ÄNTLIGEN.Sen var det bums hem och läsa på hissa prov.Som vanligt lämnar jag det ALLTID till sista minuten.Men när jag kom hem var ja så trött så jag orkade inte läsa.Så jag duschade och åt och kollat på Top Model 7 nu sitter jag fastklistrad här, men måst nog fara snart.Har ju HISSA prov imoron ! Det blir inte mycket att sova inatt.Har nästan inte läst något.Nu till Hissa boken ! PussHejPåDej !<3




1.Bilden från collegedräkten.
2.Samma collegedräkt.
3.Hade lite kul igår med min eyeliner :p
4.Vadå Svartsminkad ? :d



//Maikkuu

Shit ja e trött !

Orkar inte skriva ett inlägg nu är såååå slut efter den här dagen.Den är inte slut än ska ännu öva på prov !

Söndag

Hej hopp !


Idag när  vi satt och åt så berättade pappa att vi kanske skulle åka till KANADA till staden Toronto.Som jag har sagt så har pappas kusin flyttat till Toronto och dom ville att vi skulle komma och hälsa på.Så enligr planerna så ser de ut så här.


2008.Teneriffa i November
2009.Kreta eller Kefalonien i Oktober
2010.Kanada Toronto!




Teneriffa !! <3


Kefaloninen eller ...


Kreta.<3


Kanada Toronto !<333



Idag har jag bara slappat framför tv'n har sett 3 timmar på The Hills jag älskar det pogrammet ! Nu ska jag hitta på nåt kanske laga läxor eller städa.Ikväll tror jag ja ska va hemma och slappa eller kanske var med nån vän.Pus

God Morgon

Merhaba .


Här sitter jag pigg och ganska glad framför datorn på en söndagsmorgon.Har inte hunnit göra någonting än.Har bara sitt på tv och ätit moronmål.Glömde hissa boken å häfte i skolan och vi har prov på tisdag, då blir de väll mycket att läsa imorgon.Borde och köpa att hairspray imorgon om jag hinner ! Har ju fotboll ochså ! Syster och hennes pojkvän har varit här på v-slutet och jag har igen tänkt hälsa på hos henne i Hesa vte inte om det blir före Tenriffa resan eller efter.PussHejPåDej !<3



Playa de las Americas.



Världens minsta schlager festival

Kom just hem från Grillen.Var där och såg på Världens minsta schlager festival.Till finalen gick Tika,Linn och Sarah.Kvällen var helt okej men det var så litet och kokhett.De slutade där 8 tiden men orkade inte hänga ut någonstans efter det.Det var så kallt tänkte nästan frysa ihjäl.Idag har jag bara hängt på stan och varit med Wilma.Vi åt pizza på harold's.Mamma fotisen var helt okej.Det gröna laget vann med hela 7-1.Det var lite slött, ingen action på plan.Fick höra idag att mina småkusiner ska flytta till Kanada.Förut har dom bott i sthlm.Vi har tänkt på att kanske hälsa på os dem i Kanada och på samma gång i USA.Pusshejpådej !<3


Lördag

Aloha .


Är på ganska bra humör idag:).Om en timme ska jag till centrumplan med Ida&Tinja å se på mamma fotbollsmatch.Sen kanske jag tar en sväng in i stan.Och ikväll ska jag Ida&Tinja kanske Wilma och se på Cecci när hon sjunger i världens minsta schlagerfestival på grillen.Har inte gjort så mycket idag vaknade för ungefär 1 och en halv timme sen.Men nu måst jag laga mig ser att jag bara har 45 minuter på mig ! Så hejdå<3




Fredag

Hej .


Jag orkar inte skriva något roligt idag.Jag skulle egentligen borda vara nöjd medvad som har hänt idag men iställe käns allt skit.Allt är bara fel.Bra att jag har Ida&Tinja.Jag kommer inte blogga så mycket under närmsta tiden, har ingen ork.

Men iallfall var jag på orientringstävling idag (då från skolan) det gick helt bra kom på 27 plats av 80.Vår skola kom på andra plats.Vi for klockan 8 med buss til Tenala och kom hem där vid 1 tiden.Så ja hade ingen skola idag :).Efter skolan stackjag och Idå och se på Tinjas tennisträning, och sen kom det massa pojkar med oss.Efter tennisen satt vi en stund i simhallscafé och så spelade vi lite fotboll vid rinken.Sen joina Tinja mig ti gammelboda bron me sin cykel.Där satt vi och talade i en halv timme.Sen gick jag hem.Hann bara äte ett bröd före jag skulle till Tinja igen.Jag Ida och Tinja dränkte våra sorger i choklad...Och så ,så vi på  Meet the Spartans.Har aldrig sett en dåligare film.Den var t.o.m så dålig att vi gapskratta.Hejdå<3

Torsdag

En regning ledsen och tråkig dag.Ja, det har det varit idag.Har inte så stor lust att blogga.Men något måste jag skriva.Att skoldagen var helt okej, men att jag fick en lite överraskning som gjorde allt helt skit.Är inte glad är deprimerad över allt ! Varför är hela jag så fel, varför är allt så fel why ? why ?.Just nu önskar jag mest att jag skulle sova hundra år i ett slott tills min prins skull väcka upp mig.Men vi får hoppas att jag mår bättre nästa vecka, tiden läker alla sår.Ja, och dessutom så har jag orienteringstävling imorgon ! Jag startar som 44 så är ganska i mitten, det är 80 stycken deltagare.Nu har jag inga krafter mera.Nu orkar jag faktist inte mer. hejdå ...

Jag hatar mitt liv .
Livet är inte alltid lätt och här är min dikt om mitt liv just nu .</3



Jag hatar mitt liv,
Jag måste ta ett kliv.
Jag kan inte tänka på det här,
ingenting av det jag lär.

Jag mår inte bra,
inte allafall såsom de ska va.
Är bara i vägen,
trasslar till i fel lägen.
Jag vill inte se dig ledsen,
för då känner jag mig kräsen.

Vi får hoppas att tiden läker alla sår,
så att vi bra mår.
det här händer för de flesta,
vi hoppas det går bra, för de mesta.


/Maikku

Onsdag

Aloha .


Regnit och ruskit, hur ska man orka med ett sånt här väder ? Ja, det undrar jag.Men det blir ju en resa till Teneriffa i början av november :).Bara en månad kvar ! Vi åker ju den fjärde.
Ja, vi vann matchen igår och hela serien ! det blev 1-0.Vi vann alla matcher i serien (8 stycken).

Jag var heelt trött idag på morgonen när jag vaknade och har varit det hela dagen ! Det beror säkert på vädret .Vi hade en ganska lätt dag, på bildkonsten lagade vi skulpturer av hönsnät och nästa gång ska vi klistra fast tidningspapper och måla dem.Jag lagade en flugsvamp med ögon och mun :).Och så hade vi hantta :) veckans bästa timme enligt mig ! Jag hann sy fast resåren i min klänning.Nästa gång ska jag korta den.Efter skolan satt vi en stund vid simhallscafé och en sväng via bibban och sen till matbutiken.Jag Ida,Jan&John hände en halv timme där utanför och sen gick jag hem.Nu har jag varit fastklistrad här i en timme.Men nu måst e jag öva på prov :( Vi har finska prov i morgon har inte övat något.



The autumn is here ...



Kram Maikku

RSS 2.0