En dag med Wilhelmina

Idag har jag och Wilhelmina ( wla ) varit på stranden. Där vi talade om allt möjligt som har hänt på de 2 veckor vi inte har träffats. Och imorgon åker jag till landet som ligger i västanfjärd. Ska bli underbart att vara där igen att vara med kusinerna och äta fammos goda mat.  längtar.


Var ut och fota idag på gården, blommor.






Älskar att vara på landet.





-marika

Åbo

Idag har det varit en lååååång dag.

Jag vaknade klockan 0630!!! för jag skulle till åbo på min systers dimission. Där efter åt vi på någon restaurang och sedan shoppade vi lite. Jag har också spenderat lite tid med att baka kakor med min syster, nå nu är jag entligen hemma.Nu somnar jag snart efter en 16 timmars dag .. Men jooo jag ska visa bilder imoron av det jag shoppat. pusshej
Jag shoppade:
- En beige lång kofta
- En ram ( man kan ha fler foton i den )
- Wayfarers. dock inte äkta, hehe ...

  



-marika


.

Först känner man sig jätte viktig och man har faktist den känslan att någon bryr sig om en men sen, bara att de kommer någon annan i vägen är man som bortblåst, glömd så som man aldrig hade funnits, why ? Jag förstår om den personen begår misstaget en gång men när det upprepas så blir man ganska trött på det , då funderar man är det faktist en äkta vän ?Gör personen det på flit, eller förstår hon/han det inte ? Ibland förstår jag nog om det inte är en så bra vän.
Men när det är en god vän, en man litar på och så glömmer den bort en när en annan kommer i vägen. Det vad jag tycker är att man ska behandla andra personer så som man själv vill bli behandlad. Fast det kanske inte är så lätt ibland så tycker jag man ändå ska försöka.




-marika

Tovning

Dagen har gått snabbt idag.
Jag , Tinja, Ida & Ello va hos Ida en stund förran vi fo till stan efter Rock in July - blanketter. Jag och Tinja har planerat att fara på det lägret men hmm 220€ kanske lite dyrt när jag ända ska på 5 dagars dansläger till Solvalla. Här hemma har jag fixat min facebook och tovat det var en tid sedan jag tovade senast. Morgondagens planer är att vara me Minttu och på fredag åker jag till åbo.



.






-marika

Kirppis

Idag har jag varit på stan med Minttu. Först satt vi en stund på bibban och sen cyklade vi ner till stan. Där vi kollade i en del butiker ;) Nu sitter Minttu här brevid mig vi har fixat hennes bloggdesign ( http://wla.blogg.se ) , fotat och ätit.
Nu är det bara 5 dagar tills jag åker till Estland '' längtaaar'' . Jag har inget att skriva om, haha. Så här kommer en del bilder. pusshej




Ekenäsnatten Tinja, Ida & Wilma + JanBanan







-marika

Långtråkigt

Nu när det inte är någon skola har jag problem att stiga upp i rimlig tid så idag igen steg jag upp klockan 12.
Nu har jag börjat min storstädning, tror jag ska fortsätta ikväll. Annors då ? Jag har ätit en jätte äcklig pasta sås och kollat på tv.. Uj jag känner mej som en hemsk latmask, ska nog ut och springa ikväll. Morgondagens planer är först en runda på stan, ska hitta en dimenssion present åt min syster som blir hälsovårdare :) Och så ska jag antagligen träffa Minttu ;)






Marika


När jag hör din röst

Jag förstår mig inte på en del människor ? Men det är väll inte meningen heller ? Det finns alltid de man tycker är irriterande.


6.6 Igår var det alltså ekenäsnatten, kallt och tråkigt usch jag stör mig så på vädret ibland ! Annors då så fick jag en ros :)
Jag och Tinja cyklade hem som isbitar extralångsamt.

Som sagt var Tinja övernatt så jag har spenderat halv dagen med henne och andra halvan med min Twilight bok När jag hör din röst efter att ha läst 300 sidor är jag slut och uttråkad. Jag har lovat mamma att städa rummet imorgon så det är morgondagens planer. Nu är det bara en vecka tills jag åker till Estland med Tinja :)  pusshej






green



Regn.

Tinja är här :D

Och imorgon är det Ekenäs natten då ska vi baila.


Idag ha ja vari på stan me Ida, Cecci å Tinja men nu iväg ti Tinja :D








-Marika

love

Jag tror jag är tokig.
Ena stunden vill jag andra int.
Please, jag vill ha ett slut på det här </3


Sommarlov :)

Summer, Summer, Summer !!!

Entligen Sommarlov ;) Så här ser mina planer ut inför Sommaren :D


6.6 Ekenäsnatten men Tinja <3

14-21.6 Estland med Tinja !!

22-26.6 Dansläger i Solvalla med Julie <3

I juli ska jag slappa och antagligen blir det en vecka i Estland och några lugna dagar på lande.

Till Augusti har jag inga planer 13 Augusti börjar jag iallafall Högstadiet =)









RSS 2.0