Stafettkarnevalen.

Jag är nog inte så bra på att uppdatera.

Men, det har varit ett tungt v-slut. Jag har jobbat som funktionär på stafettkarnevalen med Wilma.
Det gick riktigt bra för vår skola, pojkarna tog guld i 5 x 80 och de ledde i grässtafetten men de tappade pinnen och kom på 10 plats. Flickorna kom till semifinal. Högstadie flickorna tog guld i  4 x 100.
Annors har det nog varit ett rolit v-slut med wilma.
På lörda kväll åkte jag till min syster och sovde natten där. Nå nu har jag kommit hem iaf.
Sista veckan i lågstadiet har jag framför mig och sen är det sommarlov.








Grässtafett.










Maikku

Semi.

Nu tar de stopp. Jag orkar inte gå i lågis mera, fullt av tjatande lärare som tror att man ska vara perfekta. Bara 3 veckor kvar till sommarlovet, sista veckorna i lågstadiet.

problem

Alltså nu igen finns det två saker jag stör mig på. Eller kanske jag ska säga att det finns två saker som sårar mig.
Den första är min vikt. jo ja vet ja e  ganska smal, men det här händer inte sällan att te.x någon säger, FYFAN DU VÄGER MAX 30 KG, utan jag får höra det flera gånger i veckan. Men det som ingen förstår är att hur mycket tid jag har lagt på att tänka, är jag normal ? , nej det kan jag inte vara när de andra påpekar att jag inte är det. Varje kväll i snart ett halvt år har jag tänkt på det här, jag vet inte hur många 100 gånger jag har önskat att jag skulle se annorlunda ut så att jag inte behövt höra de orden som har sårat mig. jag har aldrig känt nån press på hur jag ser ut eftersom ingen påpekat det.
Men när andra klagar eller skämtar över hur jag sir ut så har det ändras. Men det som jag inte förstår är att varför, måste de ? De som har hållit på, jag tror jag faktist inte vet en ända som inte sagt något har grävt en djup grop i mitt hjärta.
Det finns också såna som har hjälpt mig och sagt att jag är bra som jag är och dom vill jag tacka. Utan dom hade allt varit lika hemskt som det var förut. Även fast jag för höra det ofta, men inte lika ofta som förut så har jag lärt mig att man inte ska bry sig, att man inte ska ta åt sig allt som de andra säger. Nog måste jag erkänna att nån gång när nån har sagt något angående det här ämne kan jag ligga vaken halva natten och gråta och tänka hur det sku vara att se normal ut.
Men ingen annan kan tycka att jag ser okej ut förran jag själv har accepterat hur jag sir ut. Den andra saken är inte lika stor. Jag blir nog mest irriterad över detta, och nu undrar jag en sak Varför tror alla att jag är så dum ? Det har handlar inte om många bara om några.Jag har alltid en massa problem men jo, tiden läker alla sår.



Mina ord för idag.



                                                                            Maikku

fest.

Nu äntligen kommer mina släktingar och firar min 13 års födelsedag. Hinner inte blogga, skriver imorgon !


RSS 2.0